In Direct este o rubrica de prezentare personala si de contact "foarte" direct intre lmvisti.  Doritorii pot avea fiecare boxa lui personalizata.
In plus,  aveti un citat, un link p
referat ; le puteti publica aici sa le (si sa ne) cunoastem. 
Incurajam prin prezenta sa ne "deconspiram" mai mult si sa ne (re-) imprietenim mai repede. Daca am fost buni colegi, cu siguranta ca vom reusi sa fim si buni prieteni ca absolventi !

Opinii, sugestii si  materialele in vederea publicarii se vor trimite redactiei sitului la :


Prima pagina 

Profilul
Citatul preferat
Link preferat

Profilul
1. Sorin Corbu
2. Robert Cristescu
3. Daniela Ionescu
4. Horia Corceovei
5. Mircea Dumitrescu
6. Carmen Petre


Citatul preferat .
Robert Cristescu " those were the days of our lives, the bad things in life were so few, those days are all gone now but, one thing is true, when I look, and I find, I still love you "  Queen 

Top 

Link preferat .
. .

Top 

 

 

 

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Sorin Corbu
Rezidenta : West Hartford, USA. 
Contact : sorin@rcn.com
1969

2001 -  "Comfortably numb"

 

 

1967 - "Cind eram mai tinar si la trup curat "

A fost odata . . .

Pune mina pe carte c-ai sa ajungi chirurg botanist sa tai frunze la ciini  ! ”.

“Stai  toata ziua si visezi cai verzi pe pereti  ! ”.

Vorbele parintilor mei s-au dovedit, cel putin partial, a fi  profetice !
Nu am devenit chirurg si nici botanist, dar toata viata am gasit placut sa visez la cai verzi pe pereti si sa tai frunze la ciini, caci intotdeauna am fost “brinza buna in burduf de ciine”.

LMV: 9C, 10B, 11B, 12F.

 

Adresa sentimentala : Strada Pictor Ion Andreescu No. 1

Top 

.

 

.

.

.

.

.

.

.

 

 

 

 

 

Daniela Ionescu
Rezidenta : Aix en Provence, Franta. 
Contact : daniela.ionescu@caramail.com
1995

Daniela si Baghera,  decembrie 2001,  Predeal
A fost odata . . .

Recunosc, la varsta mea sunt printre boboci . . .
N-am facut la LMV decat doua clase : a 9-a G (cred) de mate-fizica,  unde am intrat la treapta si de la care, dupa o saptamana de scoala m-am mutat sfârâindu-mi calcaiele la uman (era o premiera intr-un liceu romanesc la acea vreme, toti se inghesuiau la real, foarte putini optau pentru uman . . .dar o saptamana cu cinci ore de mate, cinci de fizica si vreo patru de chimie m-a gonit urgent spre viata boema de la clasa de limbi straine . . . si bine mi-a prins !).  Deci a 9-a G mate-fizica si a 9-a K de limbi moderne, precum si a 10-a K, tot de limbi moderne. 
Dupa care am plecat peste mari si tari.
Dar ma simt LMV-ista, de aceea sunt aici.

 

Top

.

.

.

 

.

.

Horia Corceovei
Rezidenta : Namur, Belgia. 
Contact : Horia.Corceovei@s1.com
1980

40 de ani

LMV-ist din tată-n fiu, cu regrete eterne că ai mei copii nu vor perpetua traditia.
Desi... minuni există.

19 ani

 

Top 

.

.

.

.
Robert Cristescu
Rezidenta : Bucuresti, Romania. 
Contact : robertocristescu@go.ro
1998

2002 , student in anul V la Stomatologie

 

 

 

1998

Legitimatia de colegiu  
Mi-am dorit atat de mult sa studiez la acest liceu si pe undeva am fost dezamagit,  fiindca in acei ani cat am fost liceean nu ne era insuflat nici un sentiment de mandrie ca suntem LMV-isti. Simpla mandrie era ca aveam mediile de admitere mai mari decat la orice alt liceu din Bucuresti si ca eram, cred, liceul din tara cu cele mai bune rezultate la olimpiadele nationale.

Eu am vrut sa ma fac medic inca din clasele primare, era o traditie pentru cei din scoala mea generala (56, actuala Jose Marti) sa urmeze LMV-ul, asa ca in 1994 am dat admitere la LMV, dar la clasa de FIZICA-CHIMIE, deoarece nu vroiam sa imi bat capul cu matematica si sa mai dau si bac-ul la mate, atunci  cand trebuia sa tocesc pentru medicina. Am luat al doilea la clasa de fizica-chimie si am fost foarte fericit timp de 3 ani ca LMV-ist.

 

Top 

.

.

.

.

.

.

 

 
Mircea Dumitrescu
Rezidenta : St-Hubert, Quebec, Canada. 
Contact : mircalu@hotmail.com
1969

2002 -  Un om de 52 de ani care se simte ca la 30 .

 

 

 

1969 -"Calu", zis si Mircea  

A fost odata . . .

Pe atunci, cind am terminat liceul in 1969, mi se spunea "Calu". De multe ori eram prezentat : Calu, zis si Mircea.
Imi placea sa joc baschet, iar dupa ore ma prindea noaptea in curtea liceului  intre cele doua panouri. Ca "profesionist" am jucat la Scoala Sportiva de Elevi NR. 3, care activa in  Divizia Scolara si s-a clasat pe  locul 2 in 1968 la zonalele de la Ploiesti. Dupa absolvirea liceului am jucat la Arhitectura, insa unde, din pacate,  mi-am terminat cariera sportiva din cauza fumatului.
Mi-a placut MUNTELE mai mult decit marea. Sfirsiturile de saptamina si vacantele mi le petreceam acolo"SUS".
Marea mea "pasiune "am cunoscut-o de la gradinita, a invatat la liceul  Spiru Haret, am copilarit si crescut impreuna, ne-am casatorit in ' 73 , avem un baiat, acum de 25 de ani, ne-am stabilit in Canada de 12 ani.
Fotografia din 2002, ma prezinta cum sunt acum, un om la 52 de ani, care se simte ca la 30, in toate privintele.
Totusi, o singura dezamagire : de vreo 20 de ani nu-mi mai zice nimeni CALU. Cine stie, poate din cauza respectului. In general, as spune ca mi-a placut sa-mi traiesc viata asa cum am vrut si, cu exceptia unor mici si rare necazuri, nu-mi pare rau de ce-a fost.

 

Top

 

 

 

 

 
Carmen Petre Dombrovschi
Rezidenta : Phoenix, Arizona, USA. 
Contact : Carmenmsn@cox.net
1971

2002 

Carmen si sotul sau, Michael

 

 

1971  

Asa cum era pe vremuri . . . 

Cei mai buni dintre cei buni au fost admisi la liceul Mihai Viteazul. Bravi baieti si fete, cu frica in sin, cu bentita pe cap si matricola cusuta pe mineca an inceput clasa a 9-a, apoi a 10-a, mai sa fie,  a 11-a si la urma a 12-aE. Ne-am luat bacalaureatul si impreuna cu diriginta Calman de biologie am avut un banchet pe cinste. Glume, iubiri din tinerete, amintiri placute si mai neplacute, imi trec toate prin fata ochilor si imi dau seama cit de repede a trecut vremea. Sunt mindra ca dupa atitia ani, am regasit pozele din tineretea noastra si am revazut fete de colegi si profesori cu care ne-am petrecut 4 ani de scoala. Din pacate, citiva dintre ei nu mai sunt in viata, dar sunt convinsa ca fie  si in ceruri, acolo, ei au  computere si viziteaza situl Omicron LMV si citesc rindurile noastre. 
Imi aduc aminte ca intr-o zi am fost chemata la cancelarie si am fost intrebata unde am fost cu o zi inainte, caci am lipsit de la scoala. Eu am raspuns :  “acasa bolnava !! La care proful Spirescu a zis: ”minti ai fost la film pe 6 Martie si  te-ai pupat cu un baiat de la Sava care avea matricola 655”. Ce vremuri, ce matricole !
Numarul meu a fost 966. Tu, care citesti aceste rinduri,  ce numar ai avut?

 

Top  Prima pagina