Prima pagina

Realizator
Florin Romila, absolvent al LMV, promotia 1969, cu rezidenta actuala la Montreal, Canada.
Corespondenti speciali :
Sorin Corbu ( '69 - Connecticut, USA)
Mircea Dumitrescu ( '69 - Quebec, Canada)


Orizont LMV si-a anuntat aparitia publica pe forumul LMV al sitului Colegi.ro la data de 09/01/2002. 

Orizont LMV  isi schimba numele in Omicron la data de 26 / 02 / 2002.

Omicron reprezinta o initiativa privata de peste mari si se adreseaza in primul rind (dar nu numai !)  absolventilor din toate promotiile  liceului Mihai Viteazul din Bucuresti. Totodata, acest sit insa nu reprezinta Colegiul National Mihai Viteazul din Bucuresti, care la rindul sau, are un sit propriu. 

Omicron doreste sa ofere, sa faciliteze si sa mentina legaturi viabile intre absolventii liceului. Situl traieste esentialmente prin participarea tuturor absolventilor, care trimit aici imagini si texte despre lumea liceului si nu numai. 

Omicron a implinit recent un an de existenta, incit  asteptam cu nerabdare opinii, sugestii, propuneri, dar mai ales, sprijin prin idei, texte, amintiri din lumea liceului, fotografii, etc.

Fiecare lmvist -absolvent sau profesor- se poate considera corespondent din oficiu.

Realizatorul isi doreste inchegarea unui colectiv de redactie , incit cei care considera ca pot aduce un aport efectiv la realizarea, dezvoltarea si promovarea sitului sunt invitati sa ne contacteze.

Si nu in ultimul rind, Realizatorul  tine sa multumeasca tuturor celor care au trimis materiale (texte, imagini, linkuri) sau participa la Forum, fiindca in fond , fara noi toti, impreuna, acest sit nici n-ar putea exista si nici n-ar avea sens sa existe .

Contactati-ne la :